Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти

Поділитися цією публікацією

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Курка, тушкована з чорносливом

admin2020-02-07T14:22:31+02:00

Приготування:


Масло і нарізане соломкою коріння селери покласти на сковороду, поставити на вогонь. Коли масло закипить, покласти сиру курку, розрізану на порції. Обсмажити її разом зі селерою, підливаючи потрохи води, щоб не підгоріла остання.

Коли курка добре обсмажиться, покласти її разом зі селерою в каструлю, залити бульйоном, звареним з потрухів курки, посолити і варити приблизно 40 хвилин. 1 столову ложку масла і 1 столову ложку борошна підсмажити до золотистого кольору, розбавити бульйоном з-під курки, влити оцет, додати цукор, закип’ятити.

Покласти в соус чорнослив, заздалегідь (4-5 годин) замочений в кип’ятку. Залити цим соусом курку.

Iнгредієнти:


велика курка1шт.
топленого масла150г
морква1шт.
селера1шт
бульйону3 скл.
оцту1ст.л.
цукру2ст.л.
чорносливу200 г

Для заправки:

топленого масла1ст.л.
борошна1ст.л.
сіль на смак

Інші рецепти

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Курка “7 швабів”
  • Курка в янтарі
  • Курка по-французьки
  • Курка в гірчичному соусі
  • Курча по-венгерськи
  • Курка під грибами
  • Курка-карі з рисом
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
© Агрокорпорація Крупець, 2020 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.