Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти

Поділитися цією публікацією

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Курка в гірчичному соусі

admin2020-02-07T12:45:58+02:00

Приготування:


Курку випатрати, промити і розділити на порції. Посолити і натерти олією. Помістити в духовку і засмажити, часто поливаючи соком, що виділився, або невеликою кількістю води. Поки курка смажиться, приготувати з потрухів бульйон і дати йому як слід википіти.

З масла і борошна приготувати підливку для соусу, розвести її склянкою бульйону, додати туди гірчицю, оцет і сметану і прокип’ятити. Жовтки змішати з невеликою кількістю соусу і додати до решти соусу.

Проварити соус на дуже слабкому вогні або на паровій бані, доки він не загустіє. Приправити на смак сіллю і щіпкою цукру. Цим соусом облити готову страву з курки і прокип’ятити на дуже слабкому вогні.

Iнгредієнти:


Курка
курка1 шт.
вершкового масло або маргарину2-3 ст.л.
олія
сіль
Соус
вершкового масла або маргарину1 ч. л.
борошна1 ч.л.
гірчиці1 ч.л.
курячого бульйону1 скл.
сметани або кислого молока1/2 скл.
оцту1 ч.л.
жовтки2 шт.
щіпка цукру
сіль на кінчику ножа

Інші рецепти

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Курка “7 швабів”
  • Курка в янтарі
  • Курка по-французьки
  • Курка в гірчичному соусі
  • Курча по-венгерськи
  • Курка під грибами
  • Курка-карі з рисом
  • Головна
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
© Агрокорпорація Крупець, 2020 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.