Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти

Поділитися цією публікацією

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Курка-карі з рисом

admin2020-02-07T12:02:51+02:00

Приготування:


Налити в каструлю олію (краще кукурудзяну), розігріти й кинути кумин. Потім видавити часник і додати до кумину. Коли суміш стане коричневого кольору, висипати в каструлю дрібно нарізану цибулю й обсмажити.

Порізати на невеликі шматочки курку та кинути у киплячу суміш. Засипати приправи, ретельно перемішати й смажити близько 30 хвилин.

У цей час зварити рис. Найкраще  – індійський, довгозернистий. Воду налити з розрахунку 2:1. Рис повинен увібрати всю воду. Додати шафран – для аромату, коли рис закипів.

В останній момент додати в каструлю з куркою кефір.

Викласти на тарілку рис і шматочки курки з підливкою.

Iнгредієнти:


Кефір150 г
Куркума1 ч.л.
Рис250 г
Суміш “кічн кінг”1 ч.л.
Цибуля1 шт.
Червоний перець1/2 ч. л.
Кумін в зернятах3 ч. л.
Олія100 г
Середня курка1 шт.
Суміш “кічн карі масала”3 ч. л.
Часник1 середня головка
Шафран3 ч. л.

Інші рецепти

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Курка “7 швабів”
  • Курка в янтарі
  • Курка по-французьки
  • Курка в гірчичному соусі
  • Курча по-венгерськи
  • Курка під грибами
  • Курка-карі з рисом
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
© Агрокорпорація Крупець, 2020 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.