Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти

Поділитися цією публікацією

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Курка в сметані

admin2020-02-07T13:12:58+02:00

Приготування:


Курчатину нарізати невеликими шматочками, поперчити, посолити і обсмажити на маслі. Додати дрібно нарізану цибулю, добре перемішати, трохи підсмажити.

Все залити сметаною й тушкувати 8-10 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.

Iнгредієнти:


курячого м’яса200 г
сметани120 г
цибулина1 шт.
зелень
перець чорний мелений
сіль

Інші рецепти

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Курка “7 швабів”
  • Курка в янтарі
  • Курка по-французьки
  • Курка в гірчичному соусі
  • Курча по-венгерськи
  • Курка під грибами
  • Курка-карі з рисом
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Партнери
  • Дилерам
  • Рецепти
  • Кар’єра
  • Контакти
© Агрокорпорація Крупець, 2020 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.