ВИРОБНИЦТВО М'ЯСА ПТИЦІ

Наше м'ясо – найвищого ґатунку

Вироблено

0
тонн м’яса за рік

Застосовуємо на птахофермах сучасне технологічне обладнання провідних світових виробників (Big Dutchman).

Автоматизовані всі процеси виробничого циклу вирощування курчат-бройлерів: рівень освітлення, вологість, температурний режим в приміщеннях, дозування і періодичність годівлі.

Годівля із сировини власного виробництва збалансована з 18 інгредієнтів. Тому отримуємо екологічно чисте та якісне м’ясо.

Рецепти від курочки

Ми зібрали найкращі рецепти для вас

Продукт №1

Холодець з курки

Почищену і промиту курку, розрізану на частини, залити холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варити...

Салат з курки, з грибами та горіхами

Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і обсмажити на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно...

Салат з курки з ананасами

Відварну курятину та варену у мундирі картоплю порізати, при бажанні посолити. Консервовані ананаси нарізати невеликими шматочками. Все це перемішати,...

Салат із курки з маслинами і сиром пармезан

Куряче філе поперчити, посолити й змастити оливковою олією. Дати промаринуватися 5 хвилин. На гарячій, не змащеній маслом сковороді обсмажити...

Теплий салат “Курка з морквою”

Цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на рослинній олії. Моркву подрібнити на дрібній терці і також трохи підсмажити окремо...

Котлети курячі

Курку обпалити, випатрати, промити, зняти м'ясо з кісток, пропустити через м'ясорубку. Додати замочену в молоці булочку і цибулину і...

Курка, тушкована з чорносливом

Масло і нарізане соломкою коріння селери покласти на сковороду, поставити на вогонь. Коли масло закипить, покласти сиру курку, розрізану...

Запіканка з курки

Приготувати картопляне пюре, розтерши картоплю з молоком, сіллю і маслом. Викласти в глибокий посуд, а зверху покласти шар нарізаного...

Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом

Змішати всі компоненти для начинки. Нафарширувати ніжки за допомогою шприца або пакету. Запекти ніжки в духовці при високій температурі з...

Курячі грудки з соусом з волоських горіхів

Курячі грудки обваляти в борошні, покласти на розпечену сковорідку і обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Для соусу...

Курка з квасолею

Ковбаски порізати на великі шматки та викласти у глибоку сковороду, посмажити в олії до золотавого кольору. Порізати курку на...

Курка з горіхами

Філе курки порізати на шматочки. Невеликі цибулини розрізати на 4 частини. Зелену цибулю порізати великими шматками (3-5 см). Підготувати...

Курка в сметані

Курчатину нарізати невеликими шматочками, поперчити, посолити і обсмажити на маслі. Додати дрібно нарізану цибулю, добре перемішати, трохи підсмажити. Все залити...

Курка “7 швабів”

Курку змастити сіллю, перцем, прянощами. Локшину зварити до готовності. Підсмажити цибулю, печінку, смажити 3-5 хв. Потім додати гриби, смажити...

Курка в янтарі

Родзинки промити, залити окропом на 5-10 хвилин, посушити. Рис перемішати з кукурудзою, заправити майонезом і викласти на блюдо першим...

Курка по-французьки

Копчене сало нарізати кубиками і обсмажити у великій сковороді. Додати шматочки курки і обсмажити їх до золотистого кольору. Посолити,...

Курка в гірчичному соусі

Курку випатрати, промити і розділити на порції. Посолити і натерти олією. Помістити в духовку і засмажити, часто поливаючи соком,...

Курча по-венгерськи

Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити. Коли цибуля буде мати золотистий колір, влити бульйон, додати нарізані помідори без...

Курка під грибами

Куряче філе нарізати, як на відбивні, злегка відбити. Гриби відварити в підсоленому окропі 3-5 хвилин, потім дрібно нарізати й...

КРУПЕЦЬ

АГРОКОРПОРАЦІЯ

35541, с. Крупець, вул Довга, 69,
Дубенський р-н.,
Рівненська область


ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ

+380 800 300 234

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

Якщо у вас виникли питання або ви хочете з нами співпрацювати напишіть нам