Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
Курячі грудки обваляти в борошні, покласти на розпечену сковорідку і обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Для соусу...
Ми зібрали найкращі рецепти для вас
Курячі грудки обваляти в борошні, покласти на розпечену сковорідку і обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Для соусу...
Ковбаски порізати на великі шматки та викласти у глибоку сковороду, посмажити в олії до золотавого кольору. Порізати курку на...
Філе курки порізати на шматочки. Невеликі цибулини розрізати на 4 частини. Зелену цибулю порізати великими шматками (3-5 см). Підготувати...
Курчатину нарізати невеликими шматочками, поперчити, посолити і обсмажити на маслі. Додати дрібно нарізану цибулю, добре перемішати, трохи підсмажити. Все залити...
Курку змастити сіллю, перцем, прянощами. Локшину зварити до готовності. Підсмажити цибулю, печінку, смажити 3-5 хв. Потім додати гриби, смажити...
Родзинки промити, залити окропом на 5-10 хвилин, посушити. Рис перемішати з кукурудзою, заправити майонезом і викласти на блюдо першим...
Копчене сало нарізати кубиками і обсмажити у великій сковороді. Додати шматочки курки і обсмажити їх до золотистого кольору. Посолити,...
Курку випатрати, промити і розділити на порції. Посолити і натерти олією. Помістити в духовку і засмажити, часто поливаючи соком,...
Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити. Коли цибуля буде мати золотистий колір, влити бульйон, додати нарізані помідори без...
Куряче філе нарізати, як на відбивні, злегка відбити. Гриби відварити в підсоленому окропі 3-5 хвилин, потім дрібно нарізати й...