Холодець з курки
Почищену і промиту курку, розрізану на частини, залити холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варити...
Почищену і промиту курку, розрізану на частини, залити холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варити...
Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і обсмажити на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно...
Відварну курятину та варену у мундирі картоплю порізати, при бажанні посолити. Консервовані ананаси нарізати невеликими шматочками. Все це перемішати,...
Куряче філе поперчити, посолити й змастити оливковою олією. Дати промаринуватися 5 хвилин. На гарячій, не змащеній маслом сковороді обсмажити...
Цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на рослинній олії. Моркву подрібнити на дрібній терці і також трохи підсмажити окремо...
Курку обпалити, випатрати, промити, зняти м'ясо з кісток, пропустити через м'ясорубку. Додати замочену в молоці булочку і цибулину і...