Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська

Котлети курячі

rosolovsky2020-02-07T15:17:06+02:00

Приготування:


Курку обпалити, випатрати, промити, зняти м’ясо з кісток, пропустити через м’ясорубку. Додати замочену в молоці булочку і цибулину і ще раз пропустити через м’ясорубку. Покласти сіль, перець, курячий жир і одне сире яйце.

Отриману масу добре вимісити, можна навіть збити. Фарш розділити на котлетки, можна обваляти в борошні, сухарях або збризнути з двох сторін водою. Обсмажити на сковороді в олії.

Iнгредієнти:


курка 1/3
булочка 1 шт.
молока 1/2 скл.
цибулина 1 шт.
яйце 1 шт.
олія
сіль
перець

Продукція

  • Комбікорм
  • Куряче яйце
  • Яєчні продукти

Інші Рецепти від курочки

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
© Агрокорпорація Крупець, 2023 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.