Холодець з курки
Почищену і промиту курку, розрізану на частини, залити холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варити...
Почищену і промиту курку, розрізану на частини, залити холодною водою (на 1 кг курятини 1,5 л води) і варити...
Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і обсмажити на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно...
Відварну курятину та варену у мундирі картоплю порізати, при бажанні посолити. Консервовані ананаси нарізати невеликими шматочками. Все це перемішати,...
Куряче філе поперчити, посолити й змастити оливковою олією. Дати промаринуватися 5 хвилин. На гарячій, не змащеній маслом сковороді обсмажити...
Цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на рослинній олії. Моркву подрібнити на дрібній терці і також трохи підсмажити окремо...
Курку обпалити, випатрати, промити, зняти м'ясо з кісток, пропустити через м'ясорубку. Додати замочену в молоці булочку і цибулину і...
Масло і нарізане соломкою коріння селери покласти на сковороду, поставити на вогонь. Коли масло закипить, покласти сиру курку, розрізану...
Приготувати картопляне пюре, розтерши картоплю з молоком, сіллю і маслом. Викласти в глибокий посуд, а зверху покласти шар нарізаного...
Змішати всі компоненти для начинки. Нафарширувати ніжки за допомогою шприца або пакету. Запекти ніжки в духовці при високій температурі з...
Курячі грудки обваляти в борошні, покласти на розпечену сковорідку і обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Для соусу...