Курка в янтарі
Приготування:
Родзинки промити, залити окропом на 5-10 хвилин, посушити. Рис перемішати з кукурудзою, заправити майонезом і викласти на блюдо першим шаром.
Курячу грудку, моркву нарізати кубиками, полити майонезом, перемішати і укласти гіркою в центрі блюда. Родзинки посипати довкола гірки з курячими грудками і морквою. Мандарин розділити на часточки і укласти довкола гірки.
Iнгредієнти:
| копчена куряча грудка або стегенце |
1 шт. |
| відвареного рису | 1/2 ст. |
| консервованої кукурудзи | 1/2 б. |
| відварені морквини | 2 шт. |
| родзинок | 100 г |
| мандарин | 1 шт. |
| майонез |

