Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська

Запіканка з курки

rosolovsky2020-02-07T14:17:16+02:00

Приготування:


Приготувати картопляне пюре, розтерши картоплю з молоком, сіллю і маслом. Викласти в глибокий посуд, а зверху покласти шар нарізаного курячого м’яса, квасолі або кукурудзи.

Змастити збитими вершками, посипати тертим сиром і поставити в духовку. Запікати поки не утвориться рум’яна скориночка. Подавати страву краще гарячою.

Iнгредієнти:


відварного курячого м’яса 200г
картоплин 6-7шт
масла 50г
молока 1/2скл.
вареної кукурудзи або квасолі 1скл.
яєчних білки 2шт
м’якого сиру 1 ст.л.
тертого сиру 1скл.
перець та сіль

Продукція

  • Комбікорм
  • Куряче яйце
  • Яєчні продукти

Інші Рецепти від курочки

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
© Агрокорпорація Крупець, 2023 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.