Курка з квасолею
Приготування:
Ковбаски порізати на великі шматки та викласти у глибоку сковороду, посмажити в олії до золотавого кольору. Порізати курку на 8 частин.
Вилити бульйон у сковороду, викласти моркву, квасолю, на сильному вогні довести до кипіння. Прикрутити вогонь, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Викласти в сковороду курчатину, білу квасолю, довести до кипіння. Протомити 5 хвилин під кришкою і подати на стіл.
Iнгредієнти:
| гострих ковбасок | 500 г |
| рослинної олії | 1 ст. л. |
| курки (чи стегенець) | 1,5 кг |
| курячого бульйону | 1/2 л |
| дрібної моркви | 500 г |
| зеленої квасолі | 300 г |
| консервованої білої квасолі | 500 г |

