Салат з курки, з грибами та горіхами
Приготування:
Цибулину очистити, нарізати чвертькільцями і обсмажити на олії до красивого золотавого кольору. В процесі смаження можна посипати цибулю дрібно меленою сумішшю трав для курки. У поєднанні з ефірними маслами цибулі це дасть додатковий аромат і смак.
Курку і яйця нарізати невеликими кубиками, гриби – пластинками. Горіхи злегка підсмажити на сухій сковороді або в духовці. Трохи подрібнити горіхи, але не дуже сильно, щоб вони не загубилися в салаті. Трохи горіхів потрібно залишити, щоб прикрасити салат. Змішати всі підготовлені інгредієнти, посолити, при бажанні поперчити салат, заправити його майонезом. Розкласти салат по тарілках та притрусити кожну порцію горіхами, що залишилися.
Iнгредієнти:
відварного курячого філе | 200-250г |
маринованих грибів | 200 г |
зварених на круто яйця | 3-4шт. |
велика цибулина | 1 шт. |
ядер волоських горіхів | 80 г |
майонезу | 250 г |
сіль | |
перець (за бажанням) | |
олія для смаження |