Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
Приготування:
Змішати всі компоненти для начинки. Нафарширувати ніжки за допомогою шприца або пакету.
Запекти ніжки в духовці при високій температурі з невеликою кількістю олії на деку. Коли ніжки потемнішають, продовжувати запікати їх ще 30 хвилин при середній температурі.
Перед подачею приправити соусом.
Iнгредієнти:
Курка
курячих ніжок без кісток |
10шт. |
кураги, порізаної на дрібні смужки |
100г |
сушених фініків без кісточок, порізаних на дрібні смужки |
100г |
мелених волоських горіхів | 100г |
курячого фаршу | 200г |
сіль | |
перець |
Для соусу:
соусу до печені | 1/2л |
зеленого і червоного перцю | 100г |
соус чілі |