Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
Приготування:
Змішати всі компоненти для начинки. Нафарширувати ніжки за допомогою шприца або пакету.
Запекти ніжки в духовці при високій температурі з невеликою кількістю олії на деку. Коли ніжки потемнішають, продовжувати запікати їх ще 30 хвилин при середній температурі.
Перед подачею приправити соусом.
Iнгредієнти:
Курка
| курячих ніжок без кісток | 10шт. | 
| кураги, порізаної на дрібні смужки | 100г | 
| сушених фініків без кісточок, порізаних на дрібні смужки | 100г | 
| мелених волоських горіхів | 100г | 
| курячого фаршу | 200г | 
| сіль | |
| перець | 
Для соусу:
| соусу до печені | 1/2л | 
| зеленого і червоного перцю | 100г | 
| соус чілі | 
 
		
 
													