Курча по-венгерськи
Приготування:
Шматки підготовленого курчати разом з цибулею обсмажити. Коли цибуля буде мати золотистий колір, влити бульйон, додати нарізані помідори без шкірки і насіння, накрити кришкою і довести до готовності.
Після цього влити сметанний соус і прокип’ятити. Шматки курчати покласти на блюдо і полити соусом. На гарнір можна використати розсипчастий рис або смажену картоплю.
Iнгредієнти:
| курчати | 600-700 г | 
| вершкового масла | 2-3 ст. л. | 
| бульйону | 0,5 ст. | 
| Цибуля | 1 шт. | 
| помідори | 3-4 шт. | 
| сметанного соусу | 250 г | 
| мелений перець | |
| зелень | |
| сіль | 
 
		
 
													