Курка “7 швабів”
Приготування:
Курку змастити сіллю, перцем, прянощами. Локшину зварити до готовності. Підсмажити цибулю, печінку, смажити 3-5 хв. Потім додати гриби, смажити ще 3 хв, вливши 3-4 ст. л. води.
Приправити спеціями, змішати з сиром і локшиною, охолодити. Курку наповнити фаршем, зашити. Обмазати розтопленим вершковим маслом тушку. Смажити у фользі 1 годину 15 хвилин.
Iнгредієнти:
велика курка | 1 шт. |
локшини | 100 г |
цибулина | 1 шт. |
печінки | 100 г |
консервованих грибів | 1 б. |
або свіжих грибів | 100 г |
м’якого сиру | 1 ст.л. |
базилік | |
мускат |