Крупець
КрупецьКрупецьКрупецьКрупець
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Вирощування зернових
  • Виробництво комбікормів
  • Виробництво соєвих продуктів
  • Олійний завод
  • Виробництво яєць
  • Виробництво м’яса птиці
  • Виробництво яєчних продуктів
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська

Курка “7 швабів”

rosolovsky2020-02-07T13:09:48+02:00

Приготування:


Курку змастити сіллю, перцем, прянощами. Локшину зварити до готовності. Підсмажити цибулю, печінку, смажити 3-5 хв. Потім додати гриби, смажити ще 3 хв, вливши 3-4 ст. л. води.

Приправити спеціями, змішати з сиром і локшиною, охолодити. Курку наповнити фаршем, зашити. Обмазати розтопленим вершковим маслом тушку. Смажити у фользі 1 годину 15 хвилин.

Iнгредієнти:


велика курка 1 шт.
локшини 100 г
цибулина 1 шт.
печінки 100 г
консервованих грибів 1 б.
або свіжих грибів 100 г
м’якого сиру 1 ст.л.
базилік
мускат

Продукція

  • Комбікорм
  • Куряче яйце
  • Яєчні продукти

Інші Рецепти від курочки

  • Холодець з курки
  • Салат з курки, з грибами та горіхами
  • Салат з курки з ананасами
  • Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
  • Теплий салат “Курка з морквою”
  • Котлети курячі
  • Курка, тушкована з чорносливом
  • Запіканка з курки
  • Фаршировані курячі ніжки під фініковим соусом
  • Курячі грудки з соусом з волоських горіхів
  • Курка з квасолею
  • Курка з горіхами
  • Курка в сметані
  • Про нас
  • Сертифікати
  • Звітність
  • Виробництво
  • Продукти
  • Партнери
  • Дилерам
  • Контакти
  • Українська
© Агрокорпорація Крупець, 2023 | Всі права застережені
Сайт розроблено в

Заявка на співпрацю

Бажаєте стати нашим дилером, залиште свої данні і ми зв’яжемось з вами найближчим часом.