Курка-карі з рисом
Приготування:
Налити в каструлю олію (краще кукурудзяну), розігріти й кинути кумин. Потім видавити часник і додати до кумину. Коли суміш стане коричневого кольору, висипати в каструлю дрібно нарізану цибулю й обсмажити.
Порізати на невеликі шматочки курку та кинути у киплячу суміш. Засипати приправи, ретельно перемішати й смажити близько 30 хвилин.
У цей час зварити рис. Найкраще – індійський, довгозернистий. Воду налити з розрахунку 2:1. Рис повинен увібрати всю воду. Додати шафран – для аромату, коли рис закипів.
В останній момент додати в каструлю з куркою кефір.
Викласти на тарілку рис і шматочки курки з підливкою.
Iнгредієнти:
| Кефір | 150 г |
| Куркума | 1 ч.л. |
| Рис | 250 г |
| Суміш “кічн кінг” | 1 ч.л. |
| Цибуля | 1 шт. |
| Червоний перець | 1/2 ч. л. |
| Кумін в зернятах | 3 ч. л. |
| Олія | 100 г |
| Середня курка | 1 шт. |
| Суміш “кічн карі масала” | 3 ч. л. |
| Часник | 1 середня головка |
| Шафран | 3 ч. л. |

