Курка під грибами
Приготування:
Куряче філе нарізати, як на відбивні, злегка відбити. Гриби відварити в підсоленому окропі 3-5 хвилин, потім дрібно нарізати й присмажити разом з подрібненою цибулею на олії, але не пересмажити. Змішати олію, оцет і соєвий соус у рівних пропорціях.
В отриманий маринад вмочити кожен шматочок курки. М’ясо посолити, натерти приправами й викласти на злегка змазане жиром деко, у яке налити трохи води. На м’ясо викласти гриби, тертий сир та полити майонезом. Запікати в розігрітій до 180°С духовці, так, щоб підрум’янилися.
Iнгредієнти:
Курячого філе | 2 шт. |
Грибів | 300 г |
Олії | 1-2 ст. л. |
Твердого сиру | 150-200 г |
Соєвого соусу | 1-2 ст. л. |
Цибулина | 1 шт. |
Яблучного оцту | 1-2 ст. л. |
Майонез | 100 г |
спеції та сіль |