Курка з горіхами
Приготування:
Філе курки порізати на шматочки. Невеликі цибулини розрізати на 4 частини. Зелену цибулю порізати великими шматками (3-5 см). Підготувати перець і горіхи кешю. Все повинно бути під рукою, оскільки готується ця страва швидко.
На сковорідку з добре розігрітою олією покласти 1-5 шт. не порізаних чілі, обсмажити протягом 1-2 хвилин, додати горіхи, смажити ще 2-3 хвилини. Потім – шматочки курки, і смажити ще 3-4 хвилини.
На закінчення додати ріпчасту цибулю і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорою. Все готується на сильному вогні при постійному помішуванні. Коли все буде готово, викласти в сковорідку зелену цибулю і соєвий соус.
Iнгредієнти:
курячого філе | 1/2 кг |
горіхів кешю | 1/3 склянки |
цибулина | 3 шт. |
зеленої цибулі | 1 пуч. |
перцю чілі | 1-5 шт. |
соєвий соус | на смак |