Салат із курки з маслинами і сиром пармезан
Приготування:
Куряче філе поперчити, посолити й змастити оливковою олією. Дати промаринуватися 5 хвилин. На гарячій, не змащеній маслом сковороді обсмажити м’ясо з обох боків по кілька хвилин до утворення рум’яної скоринки. Потім гострим ножем нарізати тонкими скибочками уздовж філе.
Салат нарізати великими шматочками, маслини – четвертинками, помідори – дрібними кубиками. Викласти на тарілку листя салату, маслини, помідори. Зверху помістити тонкі пластинки вже охолодженого курячого філе. Посипати тертим сиром пармезан, кубиками помідорів і сухариками. Прикрасити маслинами й базиліком.
Iнгредієнти:
| курячого філе | 350 г |
| зеленого салату | 120 г |
| помідори | 2 шт. |
| сиру пармезан | 200 г |
| маслин без кісточок | 100 г |
| оливкової олії | 30 г |
| сухариків | 120 г |
| свіжий базилік | |
| білий перець | |
| сіль |

